Speciaal Levenslang Korting voor Gratis Nieuwsgroepen

1 Jaar Onbeperkt

Normale Prijs:
155.40

$99.99

Gratis VPN Service!

1 Maand Onbeperkt

Normale Prijs:
14.95

$9.99

Toevoegen VPN Service + $4.99

Meld u aan met een willekeurig servicepakket en u krijgt volledig toegang tot de gebruiksvriendelijke Newshosting Newsreader. Met ingebouwde zoek- en bestandsvoorbeelden kunt u razendsnel bladeren, lezen, een gesprek voeren en downloaden in onze meer dan 100.000 nieuwsgroepen, met een van de beste retenties in de sector.
Lees Meer

Beschikbaar voor:

Available for Windows Available for Mac Available for Linux
Newshosting Search Results

Waarom Newshosting?

Gratis Usenet-browser

Alle nieuwe abonnees ontvangen een gratis Newshosting Newsreader. Meld u vandaag nog aan en het grote genieten kan beginnen.
Voorbeeld van onze gratis browser

Gratis 256-bits SSL-codering

We nemen beveiliging en privacy bijzonder ernstig. Al onze pakketten omvatten GRATIS 256-bits SSL-codering om uw verbindingen te beveiligen. Newshosting deelt uw gegevens nooit met externe partijen en volgt uw gebruik niet, tenzij dit wettelijk is toegestaan.

Dagen retentie

De retentieperiode van een nieuwsgroep verwijst naar de tijdsduur waarin een bericht voor u beschikbaar blijft. Momenteel ondersteunen we meer dan dagen retentie voor alle nieuwsgroepen. We hebben alle retentie die u maar kunt wensen, hier bij Newshosting.

Onbeperkte snelheid en gegevensoverdracht

Newshosting biedt het hoogste aantal gelijktijdige verbindingen dat maar mogelijk is; u kunt eenvoudig alle bandbreedte maximaliseren die uw ISP biedt.

Meer dan 99% voltooiing

Met toegang tot meer dan 100.000 ongecensureerde nieuwsgroepen (en dat worden er steeds meer!), vindt u altijd wat u zoekt. Net als onze retentieperiode neemt het aantal ongecensureerde nieuwsgroepen altijd toe, zodat u kunt genieten van het beste dat Usenet biedt.

Serverfarms in Noord-Amerika en Europa

Newshosting bezit en exploiteert zijn eigen multi-gigabits serverfarms in de Verenigde Staten en Europa. Dit garandeert dat u geniet van de SNELSTE toegang tot Usenet van welke Usenet-server dan ook...punt uit.

Levenslange speciale aanbieding - Kies nu voor Onbeperkt!

Met Newshosting krijgt u de allerbeste snelheid, retentie en downloadvoltooiing van de branche, evenals de betrouwbaarste service.
Er bestaat geen eersteklas Usenet-server die onze combinatie van service, functies en prijzen kan evenaren!